Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Marlene Haglund - 19 januari 2009 11:01

Då har jag just kommit hem från tandläkaren, har lagat mitt sista hål! Hade ett pat ettor mellan tänderna men nu ska jag å tandtråden bli bästisar så kanske det förblir ettor!!!!

 Hoppas på att mina barn har fått ärva Peters kvalite på tänderna :)


Fick besök igår som skrämde SKITEN ur mig. Har sovit oroligt hela natten. Men det var enligt någon inte så farligt som det lät... vi får väll hoppas på det. Hatar att bli lurad.


Peter kom med förslaget att jag och ungarna kunde åka til Nysätern på lördag. De tvar inte så dum idé. Staffan å Malin får elda så det blir varmt å bära in vatten så kan jag å ungarna mysa framför en film. Om Tindra får bestämma lär det bli phu eller nicke nyfiken.


Någon som har sovit bra i natt är Tindra. Hon sov hela natten på sitt rum. Hon brukar ju som ni kanske känner till komma tassandes till oss någon gång under natten. Peter var tvungen att gå in å kolla att hon andades innan han skulle åka på jobbet, hihihi, Å folk pratar om nojjiga mammor, papporna är nog minst lika nojjiga!!


Nu ska jag pröva att syselsätta Tindra med något skoj. Kanske bygga pussel som blivit något av en favosysselsättning. Hon är så stolt nu när hon kan bygga "vanligt pussel" å inte sånt med en knopp i som man ska passa in på rätt plats.

Ovido - Quiz & Flashcards