Alla inlägg under januari 2009

Av Marlene Haglund - 6 januari 2009 13:21

Idag städas julen delvis ut. Granen åkte för länge sen men idag har tomtarna åkt ner i kartonger. Nu är det gardiner å ljusstakar kvar. Får se om jag tar det idag eller om jag sparar ett tag till.


Idag blir det lugnt här i huset. Marielle ska jobba ikväll så hon drar till Sveg å Jonas ska följa med. Blir lite ovant att bara vara familjen hemma, har haft folk här hemma från veckan innan jul. Men jag klagar inte, det är så trevligt så!!


Igår var jag å spana in Annas å Peters lägenhet, grymt snygg. Kändes inte som en lägenhet, mer som ett hus. Lyx att vara två som bor där, varsina hobbyrum å allt ;) 


Snart ska Peter ha sin 30 års fest å jag funderar på vart jag ska ta vägen. Är ju anmäld till en kurs dagen efter festen så jag måste va i Hede. Hoppas nästan att kursen blir inställd så jag kan åka till Sveg å våldsgästa Marielle... Vi får se hur det blir. Ska försöka ta reda på om det blir någon kurs eller inte, allt hänger på antal anmälda.


Skrev förut att jag inte var besviken, men nu känner jag att jag faktiskt är det. Det är bara du som kan styra över ditt liv men du behöver inte ge falska förhoppningar.

Av Marlene Haglund - 5 januari 2009 22:06

Stort grattis till Jenny och Jerry som fått en iten son!!!!!


Då var man hemma igen från Nysätern. Har varit skoj att umgås med småsyskonen som otroligt nog har varit ganska sams hela helgen. Fick besök av Sofia med familj å Nora åkte runt på kitty caten. Ska bli skoj när Tindra kan åka på den. Just nu är hon livrädd för den lilla skotern, kom så långt att hon våga sitta på den när den var avstängd. Åka på stora skotern gick bra denna helg. Tindra satt framför Peter, Tindra lyckades somna framför Peter!! Jag och Isabelle satt i pulkan..... det är inte skoj att åka pulka..nästan så att man heldre stannar hemma.. roligare att åka på skotern... Tog iaf en tripp på orren för att smaska i sig en renklämma, SÅ GOTT!!

Staffans utbyggnationer går framåt, tror det blir rktigt bra det där. Får flörta in sig så man får låna duschen!!



När man kom hem var det inte så varmt i huset eftersom att vi sänkte värmen när vi åkte å här på byn har det tydligen varit 30 minus.... fyyy...


Något annat stort som hänt är ju faktiskt att Isabelle har fått två tänder, små risgryn som är vass uta bara hel*ete.....


Nora Och Vincent körde kitty caten en sväng tillsammans...

Av Marlene Haglund - 1 januari 2009 21:46

Var lungt å trevligt i Nysätern igår. Var ju någon som var sur att det inte skulle va fest å stoj men personen ifråga har själv barn så han borde ju ha lite förståelse tycker man.....


Kom just hem från Sveg. Har hämtat Marielle. Som enligt henne själv är cool....  ;)


Imorgon åker vi upp igen till stugan. Hoppas att det inte är så jä*la kallt!!!


Har ni get något nyårslöfte?? Det har inte jag.


Du har fortfarande inte hört av dig, jag väntar!!!

Ovido - Quiz & Flashcards