Alla inlägg under december 2008

Av Marlene Haglund - 15 december 2008 21:08

På begäran har jag bytt bakgrundsbild :)

Av Marlene Haglund - 15 december 2008 20:41

Idag har det blivit två rundor runt åsen, var ju så undrbart skönt ute så jag riktigt njöt. Önskar att resten av vintern ska bli så här behaglig å inte 25 minus!!!


Jag börjar få lite panik. Julafton är snart här å jag är inte färdig med julklapparna än........ känner jag mig själv rätt så står jag på ok julaftonsmorgon å försöker klura ut det sista där...... jo du pappsen, vissa saker har jag nog ärvt av dig.  ;)

Nä, jag måste ta mig in till stan snart.


Står inte på innan det blir dop heller. Är inte så många som kommer verkar det som, det blir kanske inte så jätte mycket att förbereda med fika å sånt då. Man får försöka se det positiva med allt.... Undrar om det alltid är så att folk tycker att det är något speciellt med första barnet. Med Tindra fick vi massor av grattishälsningar å grötgåvor det fick inte Isabelle, Tindras dop kom det massor av folk... det gör det nog inte på Isabelles. Lite trist tycker jag nog att det är :(


Imorgon ska vi på tårtkalas berätta Peter idag... Hoppas Tindra inte river din lilla lya  :)





Av Marlene Haglund - 15 december 2008 20:31

Reglerna är följande

· De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

· Länka till den bloggen du fick den ifrån. http://camillamedc.blogg.se/

· Ge den vidare till fem andra bloggare och länka till deras sidor.

· Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Mina går till följande:

http://azzirpo.bloggsida.se/2008

http://mysteria.blogg.se/

http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=84721

http://nazlii.bloggagratis.se/

http://nizan83.bloggagratis.se/

Av Marlene Haglund - 13 december 2008 20:32

Idag är det alltså Lucia. Känns inte som det, vet inte varför. Började dagen med att sova aldeles för länge. Vaknade vid 10 å kände mig superstressad... Hade bestämt att vi skulle hälsa på gammelfarfar idag. Mysig helgfrukost var ju bara att glömma. Slängde mig i duschen å for sedan för att hämta Per å Nora. Med farfar var det som vanligt. Tindra var jätte rädd för honom men hon vågade gå ner på golvet efter en stund.


Det är nog ganska bra för mig att skriva blogg. Lillsyrran har klagat ett flertal gånger på hur kass jag är på att stava så detta är ju nyttig träning. Å förra blogginlägget klagade storasyrran på mina kunskaper i paint....... Jag får träna lite på det med  ;)

Älskar er iallafall!!!    ;)



Ska ta å va lite sällskaplig med Peter nu som sitter klistrad framför dansbandskampen......

Av Marlene Haglund - 11 december 2008 22:04

Det har inte blivit någon knäckkokning än, men den som väntar på nått gott väntar alldrig för länge.  ;)


Var på folktandvården idag på undersökning, ska dit igen i januari å laga hål :(


Har varit på dagis ikväll på luciafirande. Ungarna var så söta!! Åt gröt å skinksmörgås. mmmm lovely, det bästa med all julmat. Sen blev det pyssel. Peter å Tindra gjorde en liten tomte i flörtkulor.


Nu blir det susa av. Natti natti

Av Marlene Haglund - 10 december 2008 19:41

jo, jag lyckades få till några hallongrotter med kanelsmak, mjuk pepparkaka å lite ischoklad. Ska pröva orka med att göra lite knäck nu ikväll när man har lite hjälp av systeryster.


Igår var till en början en trist dag eftersom att jag var sur att jag inte kunde åka in till Ö-sund å träffa Lisette som var där..... Men efter besök av en viss lite fillur så blev jag sprudlande glad och rörd. Fällde nog en liten tår oxå. Tack fär den otroligt fina blomman. Jag ska ta mitt största ansvar!!  :)


Var å vägde Isabelle idag. Hon växer verkligen å blir stor. Hela 6840 gram  och 63 cm lång. När Tindra var fyra månader så vägde hon 6310 gram och var 63 lång. Lite kul att jämför om de växer ungerfär lika.


On någon missat, det är exakt två veckor till julafton!!!!!


Nu blir det bonde söker fru....... eller

Av Marlene Haglund - 8 december 2008 20:51

Blir trött bara jag hör hur folk håller på med jukstök! Här har julsakerna åkt fram och så bakade vi pepparkakor, nåt mer har inte hänt... ingen knäck är gjord, inga lussebullar är bakade å inga köttbullar är rullade. Har ingen ork... ska kanske obs, KANSKE göra någon kaka imorgon. så det finns nåt att bjuda på om det skulle komma besök. Tur att de flesta vet hur det är i detta hushåll. Jag tror att det är få som förväntar sig hembakat om man kommer på fika här. Det bjud oftast på något ur icas sortiment......


Idag hämtade jag upp Kristina å Hampus så åkte vi å hälsa på Camilla och Natalie. Det var mysigt, nästan för mysigt tror jag, både Isabelle å Hampus tog å somnade  ;)

Så kul att barnen får träffas ibland... jo, det är ju kul att träffa er mammor oxå för den delen.



Av Marlene Haglund - 5 december 2008 16:08

Då var årets första julmat avklarad. Det var gott. Är lite besviken att det var lunch och inte vanligt julbord som vi bjöds på. Man missa lixom det där att sitta å dega å babbla tok efteråt. Vi hedebor var sist från stället, insåg att vi skulle gå när borden börjades duka av å städning påbörjades medan vi satt där  :)


Snart kommer Anna å ska leka av sig lite ;)

Hoppas på att Tindra vill följa ut bara, när Peter fråga nyss så fick han ett rakt NEJ till svar.



Ovido - Quiz & Flashcards