Alla inlägg under februari 2009

Av Marlene Haglund - 20 februari 2009 08:34

Är snart på väg till dagis för att laga mat. Hela familjen ska vara där idag eftersom att Peter tagit pappaledigt med tindra idag.. Jag ska vara på dagis för att vara sällskap....


När vi är färdig på Kongron så ska vi dra till stugan...... Så vi hörs på söndag igen då.



Tindra laddad för skotertur!!!

Av Marlene Haglund - 19 februari 2009 19:47

Hela 15 kronor fick jag ge för denna underbart söta body med byxor till. Var inte det ett kap så säg??!!


Av Marlene Haglund - 19 februari 2009 19:12

Läste på öp att 60 anställda inom äldreomsorgen skulle sägas upp i härjedalenskommun, loggade in på timelord där jag får mina jobb och såg att ett mejl från chefen fanns där. Även vi i bemaningen kommer drabbas av detta.....


Eftersom att jag inte varit anställd alltför länge och desutom var tjänstledig och är ju det nu igen för att vara hemma med mina älsklingar så är risken ganska stor att jag åker, känner det på mig. Blir jag av med jobbet så måste det vara ett tecken på att jag ska plugga.

 Har ju sökt högskola förr och kommit in men tackat nej...

Tog och beställde lite högskolekataloger så får vi väll se hur det blir. Finns ju sjuksköterskeutbildning på distans i Falun, Någon som vill plugga med mig??


Av Marlene Haglund - 19 februari 2009 07:28

Imosre kom tindra å satte sig i mitt knä å myste riktigt länge. Det är inte så ofta hon gör det nu för tiden så därför njöt jag extra mycket.

Idag ska jag tvätta lite, skotta lite snö och sen åka till sveget en sväng. Peter skulle hämta nåt på brandstation som han var tvungen att ha med sig till Sandö.


Hur ska jag klara mig utan Peter i två veckor??!!

Av Marlene Haglund - 18 februari 2009 08:23

Mina barn är morgonpigga, minst sagt. Strax efter fem imorse slog Tindra upp sina blå. Behövde på toa så hon å peter klev upp. Efter någon minut så lät det som om tredjevärldskriget brytit ut i vardagsrummet.

Tindra var hyperarg på peter för att han inte satt på tvn, hon skulle minsan se på phu hon. Förklara för en arg 2 1/2 åring att det inte är morgon än och att det inte är phu på tv, det är inte det lättaste. När hon skrikit i sådär fem minuter, ja lagomt för att väcka isabelle så kommer Tindra till våran säng och lägger sig.

Resultat, två pigga barn i sängen som inte vill sova!


Nu ska vi klä på oss och packa skötväskan för en tur till familjecentrum.

Av Marlene Haglund - 17 februari 2009 20:25

Badet gick riktigt bra. Märktes på Tindra att vi badar alldeles för sällan..... ska försöka bättre mig, men hon tyckte det var roligt. Isabelle tyckte att det var jätte skoj att plaska runt i vattnet var inte ett dugg rädd.Var dock inte lika kul att duscha efteråt. Hon skrek hysteriskt å var inte ett dugg nöjd. Super trött!!!! Somnade så skönt när vi kom hem.


Nu ska jag fortsätta att ägna min tid år Mija, Willy och Matte i bygglov!!

Bad

Av Marlene Haglund - 17 februari 2009 13:53

Hej hopp här har ni mig.


Idag har det inte blivit många knop gjorda......  är en sån som kommer igång på kvällen när ungarna lagt sig...... Så jag kanske hinner med lite tvätt innan bygglov börjar.  :)


Ikväll ska det bli premiärbad på babysim för Isabelle. Hoppas det går bra. Tindra ska oxå följa å bada. Hon har inte vart på badhuset sen hon var pytteliten så det blir skoj å se vad hon tycker om det hela. Peter ska även han leta fram badbrallerna.......


Nu ska jag snart hämta Tindra på dagis.

Av Marlene Haglund - 15 februari 2009 19:10

Ja då var snart även denna helg gjord. Den har verkligen passerat med rekord fart!!!


fredagen så hjälpte jag och Anna till med dukning i församlingshemmet. Det gick bra även om vi fick bakläxa på lite smågrejs av bossen Sofia. ;)

 Det var iallafall riktigt skönt att vara där å greja på utan ungar.


Lördagen så var det ju dop som jag har skrivit om. Det var ett jätte fint dop. Jag läste en dikt å det gick bra det med. Blev lite skakig på rösten under sista versen, blev ju rörd av allt. Sofias systerdotter sjöng en värld full av liv från filmen lejonkungen å jag kan lova det var så man fick ståpäls!!


Idag Söndag, så har vi vart hos Anna och Peter och grattat födelsedagsbarnet.  Tog sedan en promenad upp till Svärfar för att hämta en spark som Tindra skulle ha. Det hela resulterade i att en övertrött Tindra skulle gå mitt i vägen med sparken. Fick ner henne i vagen trots det pågående hysteriska anfallet. Hon skrek hysteriskt hela vägen hem. Både jag och Peter var helt slut av stress när vi kom hem.

 Peter hade hittat ett recept på filé som vi skulle ha gjort igår men igår var det ju smörgåstårta hela dagen så det fick bli idag. Det hela blev lite mindre gott. Jag brände potatisen i ugenen å det fattades saker som skulle va i salladsrotan. Köttet blev lyckat iaf....






Ovido - Quiz & Flashcards