Alla inlägg under november 2007

Av Marlene Haglund - 20 november 2007 21:01

Idag har jag varit på personalmöte i Vemdalen. Det var riktigt trevligt att träffa sina arbetskamrater.. Viste inte ens vilka de från Svegshållet var men nu vet jag.. Efter mötet så bowlade vi i två timmar. Måste erkänna att jag är en höjdare på att bowla för att vara första gången. Jag vann två gånger (det var inte nybörjartur, det var skicklighet). Jenny som borde ha lite rutin på det här med bowling gick det sämre för, hon blev bästis med rännorna på sidan av banorna, det var iallafall där hennes klot spenderade det mesta av tiden. ;)

   Efter bowlingen blev vi bjuden på en underbar middag. Fläskfile, potatisgratäng och tre olika såser. MMmmm....Jag åt så mycket att man förmodligen skulle kunna använt mig som ett bowlingklot.


Personalmötet fick mig att inse att det är faktiskt bara denna vecka kvar innan Tindra ska inskolas. Vart tog tiden vägen? Tyckte att det var nyss man gick runt som en pingvin.


/Madde

Av Marlene Haglund - 19 november 2007 20:58

Dagen började perfekt, Tindra sov längre än vanligt, så det blev sovmorgon till åtta.. det var skönt. Kände mig riktigt pigg, så jag tänkte att nu ska jag ta tag i dammråttorna som jagar varandra efter golven. Jag hann bara med sovrummet så gick dammsugarslangen sönder. Men fan den som ger sig. Provade att tejpa ihop slangen vilket inte lyckades så bra... När råttorna var förintade så tänkte jag att när jag fått upp ångan så kunde jag ju skura... Gick inte heller så bra.. snubblade över skurhinken vilket resulterade i vatten över hela golvet....

 Dagen som började på topp blev inte så bra som förväntat...Men det skulle bli värre.. På väg in från postlådan så tog jag svängen in på gården lite för fort kanske å vips så låg jag där på marken likt bambi på hal is. Reste mig snabbt upp och tittade åt sidorna för att se om någon sett :)  (varför gör man det egentligen). Skyndade mig in så gott det gick med ömmande knä och bak. Småfnittrade hela vägen då jag såg framför mig vad kul det måste set ut. Ja, nu var vinterns första vurpa avklarad.

   Insåg att det är nog bäst att sätta sig framför tv resten av denna dag..


Linda är hemma denna vecka, hon kom förbi en sväng. Alltid lika trevligt med lite kaffesällskap.


/Madde*

Av Marlene Haglund - 18 november 2007 15:14

Hmm.. har länge funderat på det här med blogg, kan det vara nått som passar mig tro?  Jag provar så får vi se.


Är hemma på timmar från jobbet.. ska iväg igen klockan fem för att slava till nio.... hmm visst är det synd om mig  :)


Eftersom P skulle ut i garaget ( där är han ju aldrig annars menar jag) så bestämde jag och Tindra oss för att gå ut på en promenix... skulle vi inte ha gjort... höll på frysa benen av mig.. funderade starkt på att leta fram långkalsongerna fast det är det värsta som finns. Men Tindra såg så nöjd ut nere i vagnen. Hon låg å sussa medans jag gick å hacka tänder. Skulle kunna tänka mig att ligga nerbäddad jag med..Nån som har en jätte vagn att stoppa ner mig i????  ;)


Är bäst att börja med pannbiffarna nu om det ska bli nån middag före jobbet..



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards