Alla inlägg under oktober 2008

Av Marlene Haglund - 25 oktober 2008 10:29

Tindra vaknade kl 06 idag och var pigg som en lärka. Det höll dock bara i sig till halv nio nån gång. Hon förvandlades till en riktigt trött å grining surunge. Bestämde mig för att ta en promenad runt åsen så hon fick sova i vagnen en stund. Har nyss kommit hem å det var riktigt sönt att gå. Man borde ta en morgonpromenix varje morgon.


Nu ska jag gå å jävlas med Peter som inte verkar må så bra.......

Av Marlene Haglund - 24 oktober 2008 20:16

Då var man hemma igen. Det gick bra i Ö-sund. Plockade upp Majsan i Torvalla å det riktigt glittrade i hennes ögon....Det var ett tag sen man själv var i dejtingstadiet.

 Åkte till sjukhuset å fikade med mor och Örjan. Man får inte ha med sig barn in på psykavdelning av säkerhetsskäl så medans de skulle hämta Lisette så for vi på Jula. Å där började det glittra i Peters ögon..... Jag tycker att det är en skitTRÅKIG affär men stog ut i ca 30 min innan jag fick nog! Mötte upp de andra för att äta lunch. Det blev kina, mmmm så gott.

Efter det gick vi på H&M. Hade 150 kr i kupong som jag tänkte handla nåt till ungarna för men då sa mamma stopp.

-Du handlar bara saker till ungarna, unna dig själv något nu.

Insåg att hon faktiskt har rätt. Hitta två toppar till mig själv på rean. Efter 5 minuter å inte 30 min!!!!

Mamma köpte två filmer till Tindra som har Phu som favorit.

Sen var det dax att packa över sakerna som vi hade med till Lisette för dom skulle iväg till stället där hon ska få behandling. 

Lisette såg bättre ut nu. Svullnaden hadde gått ner litegrann så hon såg lite genom en springa i ögat. Men det krävs nog många operationer framöver för att hon ska få ett någolunda ansikte.


När vi kom hem var det bara att slänga in sakerna för att sedan dra vidare till Tompa som bjöd på middag. Helt underbart gott som vanligt när det är han som är kock.


Sitter nu och njuter av lugnet. Barnen sover och Peter är kvar oss Tompa.


Trevlig fredagkväll alla läsare.  :)


Av Marlene Haglund - 23 oktober 2008 20:29

Idag har jag pysslat på med julkort hos Anna. Det är ju riktigt roligt när man får inspiration och hjälp av henne. Imorgon är det bara två månader kvar!!!! Det var ju nyss jul eller???!!!


Imorgon blir det en sväng till stan. Tindra ska på dagis 7:00 å efter det drar vi. Syster ska iväg på nån typ av behandling på en bondgård så jag har med mig lite ridkläder å sånt som hon kommer behöva. Återkommer imorgon om hur dagen blev.

Av Marlene Haglund - 22 oktober 2008 22:33

Idag har jag i vanlig ordning besökt familjecentrum. Det var trevligt å bra som alltid. Dagens sopplunch var igen favorit men den gick ner.

Efteråt tog jag å Sabina en promenix ner på nårsia. Blev bjuden på en god kopp kaffe. Tackar, tackar!


Var så mycket som jag hade tänkt skriva men nu när jag sitter här är det som bortblåst.......


Nu ska jag krypa ner i sängen. Börjar bli gnska trött..

Av Marlene Haglund - 20 oktober 2008 20:05

Jag det gick bra på ombesiktningen, dom tyckte att det läkte lite väl mycket med olja. Jag la på charmen å blinka lite extra så gick det rikrigt bra. ;)

Men gamla volvon är ingen bil man vill åka med långt många gånger.... Det dånar... Önskar att jag hade haft en mössa jag oxå...Isabelle såg inte ut att bli störd så det måste vara mössan som fungerade ljudisolerande...  :)


Efter besiktningen bar det iväg till pappsen. Blev bjuden på kaffe å våfflor.Fick även en omgång stryk i plump medans Isabelle susa i plastmommas famn.


På dollar blev det inga fynd. Blev lite spak när det var massor med julsaker frame, på tok för tidigt!!!! Det fick mig iallafall att inse att det är kanske dax att fundera på julklappar.


Fick med mig Marielle hem så nu ska jag umgås med henne.




Av Marlene Haglund - 20 oktober 2008 08:15

Idag bär det iväg till Sveg, ska återIGEN besikta volvon..... Peter lovar att den är fixad så jag slipper skämas. Blir nog en sväng in på dollar oxå.

Återkommer om jag hittat något fynd.


Nu är det dagistime snart.

Av Marlene Haglund - 19 oktober 2008 12:02

Imorse så vaknade jag i spjälsängen, IGEN!!!  Jag har alltså spjälsängen bredvid min säng å så är långsidan borttagen. Ganska stel efter att ha blivit intryckt med överkroppen där.......... Tindra kommer smygandes varenda natt nästan. Hmm Ska nog inte klaga, det är ju lite mysigt oxå å ha båda ungarna i sängen.... Å det är ju ett utmärkt preventivmedel! ;)


Är ganska lugnt för stunden. Isabelle sover och Tindra tittar på tv. Är man dum om man säger att det är ganska skönt att hon börjat intressera sig lite för barnkanalen???!!!


Jag ska ju oxå få äran att pröva på hur en fyrbarnsmor har det. Det är inte långt kvar nu. Hmm tror ni att man får plats sex personer i en dubbelsäng? Ha, ha, ha.. Skämt å sido så tror jag att det kommer gå super bra att ha dom små liven här! 


Tycker synd om moder som tycks ha otur med sina nära å kära. Först det här med Lisette å igår var det Örjans tur. Stackarn fick ta ambulans in till sjukan så nu ligger han där å utreds vad som kan va galet....


Dax att fixa lite lunch.

...

Av Marlene Haglund - 18 oktober 2008 22:37

Idag har jag och Kristina vart hemma hos Anna å toka... Anna pröva att lära oss lite scrappbooking... Jo det gick ganska bra efter ett tag. Det var riktigt kul, men tog mycket längre tid än jag trodde att det skulle göra. Jag blev inte färdig. Står du ut med oss fler gånger Anna??  ;)


Är ganska trött å vet inte rikrigt vad jag mer ska skriva så det får bli


Natti natti 

Ovido - Quiz & Flashcards