Alla inlägg under oktober 2008

Av Marlene Haglund - 15 oktober 2008 22:40

Det är tragiskt...

enligt  http://www.vuxenpoang.com/  är jag 44,2 år.

Det är ju lixom det dubbla. Jag skäms nästan.


Av Marlene Haglund - 15 oktober 2008 21:06

Väckte Tindra när hon sovit en halvtimme. Hon blev inte glad. Marielle lyckades dock få henne på bättre humör genom att baka negerbollar, ja det heter faktiskt så om det är någon som skulle störa sig.

Nattningen gick sen riktigt bra, är själv förvånad.


Har oxå bada och kamma voven. Han blev så fin!!


Ganska många besökare, hela 68 var det igår. Vilka är ni?? Ni är dåliga på att lämmna komentarer iaf.


Funderar på om jag ska orka beställa fotokalender till mor, far, svärfar å svärmor. Fick ett erbjudande från Önskefoto att om man beställde före 5/11 så får man ett pangpris på 99 kronor st. Är bara så segt att göra eftersom att det tar evigheter att ladda upp kort på våran data.


Fick korten som de tog på dagis. Syskonkortet blev så gulligt. Kanske kommer upp en bild nån dag om ni har tur.


Over and out.

Av Marlene Haglund - 15 oktober 2008 17:15

Som jag skrev så skulle vi på Kongron idag för studiebesök. Det var trevligt. Eftersom att jag skulle hämta Tindra lite tidigare så bestämde jag att hon inte skulle lägga sig innan jag kom....... Dumt beslut.

Jag min nöt trodde ju att Tindra skulle sommna i vagnen på väg till Hc. (Isabelle skulle på läkarkontroll kl tre) Ack så fel jag hade. Hon somna väll inte.... Detta resulterade i att hon bokstavligen somnade vid köksbordet.

Så nu ligger hon å sussar i sängen. Hur trevligt tror ni det blir ikväll????


i´m so smart, not!!!!


Det gick iallafall bra hos läkaren trots att det såg ut som om hon höll på bryta höfterna ur led.


Nu kom min älskade Marielle så jag ska göra henne sällskap vid matbordet innan jag väcker Tindra.

Av Marlene Haglund - 14 oktober 2008 19:29

Jag sov till nio idag. Så skönt. Hade planerat att göra massa annat idag men det blev en riktig vilar dag. Gick omkring i pyjamas tills det var dax att hämta tindra. Så nu är jag ganska utvilad!!!


Imorgon tycker jag att alla som går i dagistankar ska ta och komma på kongron kl 13:00. Familjecentrum ska ditt då å kolla in läget å självklart får även nin som inte hänger på familjecentrum följa med.....


Ser att sjukhuset börjat så nu blir det återigen soffläge......

Av Marlene Haglund - 13 oktober 2008 21:15

Idag har Tindra varit hos tandis. ganska meningslöst om jag får säga min mening. Hon sa typ samma saker som hon sa när hon hade genomgång med mammagruppen får ett år sen. Inget godis,läsk...... Måste borsta tänderna..... Jo det är ganska självklara saker som jag tror alla vet faktiskt. Å Tindra hade ingen lust att vissa sina tänder. Hon gömde sig tryggt bakom mamma. Jag tror nog att rädsla för tandläkare föds man med :) eller?


Ikväll har vi även hunnit med att gratta Anna som blivit gammal........ Hela 25 år. Tack för tårtan.


Imorgon hoppas en trött mamma på att få sova lite extra. Peter ska lämna Tindra på dagis i morgon innan jobbet, så jag hoppas på att Isabelle har ungefär samma sovplaner som mig. 


Nu stampar Peter runt här och väntar på att datan ska bli ledig så jag måste nog avika.


Av Marlene Haglund - 10 oktober 2008 22:27

Ja då har alltså ännu envecka gått. Det går undan!!


Har ganska nyss kommit hem från Sveg. Tog med mig Sofia och Isabelle ditt för att köpa en vagn. Tindras sovvagn på dagis var för kort så då blev det en emmaljunga. Gjorde ett kap. Dock saknas fotsacken så jag måste köpa en sån till men men... man kan väll inte få allt...


Känner mig helt slut. Ska nog inta sovläge snart.


Trevlig helg

Av Marlene Haglund - 9 oktober 2008 15:31

Våldsgästa Kristina var inte det lättaste. Hon var inte hemma..... Tur i oturen kan man säga för vi åkte istället hem till ello å där blev vi bjuden på lunch av Inger.


Tindra fick en jättefin häxutstyrsel av ello. Hon har en pumpadräkt som jag hade tänkt att hon skulle ha på halloween men nu får hon vara häxa istället. Den var mycket finare.


Idag blir det fisk till middag... Dax att börja med den nu om det ska hinnas med nån promenix före mötet.

Av Marlene Haglund - 9 oktober 2008 11:04

Det regnar å regnar, himmlen är grå. Inom mig där är känslan blå, blå som dina ögon, blå som min tro är. Hjälp mig du skingra tvivlen som jag bär.....


Vilken underbar låt. Lasse stefanz, dom kan dom! Var lite nere idag som man kan vara. Men då satte jag igång den här låten och genast kändes det lite bättre. Tog en kopp kaffe å ringde till Ello. Bestämde träff med henne å vips så var jag full med erergi. Övervägde till och med att städa lite innan jag skulle iväg men nöjde mig med att hänga tvätten som låg i maskinen.


Idag är det möte på kongron. Först styrelsemöte för oss styrelsemedlemmar och sedan blir det stormöte. Denna gång är det min och Peters tur att va sekreterare så då är det vi som ska bjuda på fika. Tror ni att jag bakat. Nä, inte det. Det här med mat å bak är inte min starka sida så idag får dom nöja sig med köpta vaniljlängder ;)


Nä jag tar nog å snabbröjer lite här hemma innan vi ska ner till Kristina å våldsgästa henne.


För övrigt så önskar jag att jag kunde följa ello neröver men men ..... Det får bli senare när man inte lever på föräldrapenning. Ibland saknar jag henne så jag får ont i magen.  :(






Ovido - Quiz & Flashcards